Muur frezen

Frezen is een lastige klus en vereist de nodige kennis en ervaring. Betonboorder 24/7 heeft gediplomeerde en vakkundige medewerkers in dient om deze lastige klus voor u te klaren.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen en waarom u kiest voor Betonboorder 24/7? Alles hierover leest u op deze pagina.

Sleuven in muur frezen door Betonboorder 24/7

Het frezen van sleuven in een muur is nauwkeurig werk. Het is belangrijk dat er secuur gefreesd wordt zodat de sleuven de juiste diepte en afmetingen hebben. Wij voeren deze klus uit met het beste gereedschap, waardoor de werkzaamheden snel kunnen worden uitgevoerd. Nadat de sleuven netjes zijn gefreesd, zorgen onze medewerkers ervoor dat de werkplek opgeruimd en bezemschoon wordt achtergelaten. Zo kan de volgende vakman direct aan de slag.

Muur frezen door Betonboorder 247

Waarom u voor Betonboorder 24/7 kiest

We zijn een ruim ervaren betonboorbedrijf met meer dan twintig jaar ervaring door geheel Nederland. Heel veel sleuven hebben wij succesvol mogen frezen en vele tevreden klanten gingen u voor. Wat de reden is voor onze hoge klanttevredenheid leest u in onderstaande punten.

Altijd een specialist in de buurt (landelijke dekking)

Wij hebben een landelijke dekking. Daarom kunnen we vrijwel altijd zorgen dat er een ervaren specialist van Betonboorder 24/7 snel van start kan met uw project.

Klantvriendelijk en betaalbaar

Ieder project is anders, daarom voorzien wij u graag van informatie en advies op maat. We bespreken vooraf alles goed met u door en zorgen ervoor dat uw wensen worden nageleefd.

We zorgen ervoor dat het project vakkundig en netjes wordt uitgevoerd en we streven ernaar dit te doen voor een zo voordelig mogelijke prijs.

Netjes en vakkundig

We begeleiden uw project van A tot Z, zodat u zoveel als mogelijk ontlast wordt. Onze gediplomeerde medewerkers voeren het frezen vakkundig uit en zorgen ervoor dat het puin na het frezen voor u wordt afgevoerd. Het opruimen van overig stof en eventuele watersporen wordt door onze medewerkers verzorgd.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bij betonboorbedrijf Betonboorder 24/7 ontvangt u een vrijblijvende offerte binnen 24 uur. Bij ons is "vrijblijvend" dan ook echt vrijblijvend. U ontvangt een offerte per email en u bepaalt zelf of u de werkzaamheden uit wilt laten voeren.

Hoe wij te werk gaan

Bij het frezen van sleuven volgen de specialisten van Betonboorder 24/7 een aantal stappen. Deze stappen hebben we voor u uiteen gezet:

 • Het uitzoeken en afstellen van de freesbladen
  Het soort freesblad is afhankelijk van het materiaal waarin we zullen frezen.
 • Voorbereiding van de ondergrond
  Verwijder eventueel behang incl. lijmresten en maak de te frezen muur goed schoon.
 • Sleuven uitfrezen
  De sleuven worden nauwkeurig voor u gefreesd.
 • Overig materiaal verwijderen
  Na het frezen blijft er een dunne strook materiaal over. Dit wordt met een steenbeitel verwijderd.
Frezen in muur door erkende specialist

Vrijblijvende offerte sleuven frezen en contact

Heeft u een project op de planning staan waarbij het frezen van sleuven een vereiste is en wilt u meer informatie ontvangen over wat wij voor uw project kunnen betekenen? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een op maat gemaakte, gratis en vrijblijvende offerte. Onze offertes leveren we zo volledig mogelijk aan om u zo transparant mogelijk te voorzien van alle benodigde informatie.

Een offerte aanvraag doet u middels de knop “contact” op deze website of per door een offerteaanvraag per email te versturen aan info@betonboorder247.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 06-40125121.

Veelgestelde vragen

Om zoveel mogelijk van uw vragen alvast kort te beantwoorden hebben we een aantal standaard veelgestelde vragen inclusief antwoord voor u opgesteld. Uiteraard staan onze medewerkers graag voor u klaar bij nadere vragen en voorzien wij u met plezier van een vrijblijvend advies of een gratis en vrijblijvende offerte.

Dit is zeker mogelijk! Dit is een zeer zware klus die niet door alle betonfrezers wordt uitgevoerd. Wij doen dit wel.

Dankzij onze goede gereedschappen en onze jarenlange ervaring frezen wij overal doorheen.

Ja. Het is daarbij wel van cruciaal belang dat we niet de wapening door frezen. Voor elektra is dit doorgaans geen probleem. Voor diepere sleuven moeten we maatwerk leveren.

Het is zeker mogelijk om u op locatie te voorzien van advies. Afhankelijk van waar u zich bevindt in Nederland zijn hier eventuele voorrijkosten van toepassing. In de moderne tijd waarin we leven is het vaak ook mogelijk om een goed beeld te krijgen door middel van foto’s en video’s, videobellen of een van de andere talloze mogelijkheden. Samen kijken we wat het best in uw situatie past.

Betonboorder 24/7 werkt door heel Nederland. In alle provincies hebben wij meerdere projecten succesvol afgerond.