Betonboren Amsterdam

Bent u op zoek naar een betonboorder in Amsterdam? Dan bent u bij Betonboorder 24/7 aan het juiste adres! Wij boren beton voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. 

Betonboorder 24/7 heeft jarenlange ervaring in betonboringen. Bovendien werken wij uitsluitend met de beste vakmensen en goed gereedschap. Benieuwd wat wij voor uw project in Amsterdam kunnen betekenen? Dat leest u hieronder.

Waarvoor is beton boren nodig?

Wij boren al decennialang beton in Amsterdam en omgeving. Wordt uw klus ons volgende project? Hieronder enkele kernpunten waar u bij ons van op aan kunt:

Wij werken uitsluitend met vakmensen

Al onze betonboorders zijn echte vakmensen. Ze beoefenen het vak al jaren en hebben kennis van beton boren, het juiste gereedschap en een nette afwerking van uw project. Beton boren is een vak apart vinden wij. Bij ons kunt u ervan op aan dat we vakmanschap leveren.

We boren beton met goed gereedschap

Je bent zo goed als je gereedschap. Betonboren doen wij dan ook uitsluitend met de beste materialen en goed gereedschap. Zo kunnen we uw beton snel, netjes en zeer efficiënt boren. Zo werken wij voornamelijk met diamantboren. Wist u dat diamant de hardste stof ter wereld is? Zeer geschikt dus voor het boren in beton.

We werken veilig en koelen tijdens het werk

Het zal u niet verbazen dat er veel hitte vrijkomt tijdens het boren van beton. Wij koelen onze boren dan ook continu. Zo voorkomen we schade en werken we veilig.

Betonboorbedrijf-Amsterdam

Waarom u bij betonboren in Amsterdam kiest voor betonboorder 24/7

Voor uw project in Amsterdam begrijpen we dat u de juiste keuze wilt maken voor een betonboorder. Betonboorder 24/7 is het nr. 1 betonboorbedrijf in Amsterdam en omgeving. Wat ons onderscheidt van onze concurrenten, sommen we hieronder voor u op.

Betonboorder 24/7 boort alle soorten gesteente in Amsterdam

Wij zijn dé specialist in Amsterdam op het gebied van verschillende soorten gesteente. De ene steensoort is namelijk de andere niet. Of wij nu beton boren, gewapend beton boren, gepolijst beton boren, asfalt boren of natuursteen boren: voor iedere steensoort gebruiken onze betonboorders een specifieke boortechniek. Ook vraagt iedere steensoort om een eigen boor omdat de hardheid nogal kan verschillen.

Bij Betonboorder 24/7 krijgt u heldere afspraken en een eerlijke prijs

Wij begrijpen heel goed dat u vooraf precies wilt weten waar u aan toe bent. Heldere communicatie vinden wij dan ook zeer belangrijk. We maken duidelijke afspraken over uw boorproject en bieden u een eerlijke prijs. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Betonboorder 24/7 werkt volgens alle voorschriften

Werken in de bouw brengt risico’s met zich mee. Uiteraard doen wij er alles aan om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken door ons aan alle veiligheidsvoorschriften te houden. Onze betonboorders zijn professionals die weten wat ze doen. Daar kunt u altijd van op aan.

Vanzelfsprekend werken we netjes. We bereiden de werkplek eerst goed voor zodat schade aan uw spullen wordt voorkomen. Ook ruimen wij alles netjes op na afloop van onze werkzaamheden.

Betonboorder 24/7 denkt met u mee

Heeft u vragen over het project? Wij denken graag met u mee. Dat doen we overigens ook op locatie. Betonboren veroorzaakt helaas altijd wat overlast. Deze overlast proberen we echter zoveel mogelijk te beperken. Bij het maken van een afspraak proberen wij bovendien rekening te houden met uw situatie, zodat wij boren op een moment dat het bij u de minste overlast veroorzaakt.

De machines waarmee wij beton boren

Onze betonboorders komen uw beton boren met goed gereedschap. Iedere klus, iedere situatie en iedere locatie vraagt om specifiek gereedschap. Bent u benieuwd met welke machines wij betonboren in Amsterdam? Hieronder sommen we ze graag voor u op.

Elektrische boormachines

Voor fijne, precieze boorklussen gebruiken wij elektrische diamant betonboormachines. Deze machines zijn licht, handzaam en zeer precies. Hierdoor kunnen we nauwkeurig, snel en efficiënt werken.

Luchtaangedreven machines

Onze luchtaangedreven boren worden aangedreven door een luchtcompressor. Hierdoor wordt de boor op een krachtige manier in het beton gehakt. Ideaal wanneer we in korte tijd een groot oppervlakte aan beton moeten boren.

Hydraulische boormachine

Een hydraulische machine combineert het goede van bovenstaande twee boormachines. De machine wordt aangestuurd door olie en is daarmee zeer geschikt voor grote, diepe gaten. Een extra voordeel is dat de machine geen elektriciteit nodig heeft. Hierdoor kunnen wij onze hydraulische machine ook gebruiken op een werkplaats waar (nog) geen stroom aanwezig is.

Over Betonboorder 24/7

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bij betonboorbedrijf Betonboorder 24/7 ontvangt u een vrijblijvende offerte binnen 24 uur. Bij ons is "vrijblijvend" dan ook echt vrijblijvend. U ontvangt een offerte per email en u bepaalt zelf of u de werkzaamheden uit wilt laten voeren.

Wij doen meer dan alleen betonboringen in Amsterdam

Wist u dat u bij Betonboorder 24/7 terecht kunt voor meer projecten dan alleen betonboren?

Beton frezen Amsterdam

Beton frezen is nodig wanneer u leidingen netjes wilt wegwerken in uw betonnen vloer of wand. Wilt u beton laten frezen voor uw project in Amsterdam? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Betonzagen Amsterdam

Wilt u beton laten zagen in uw woning of bedrijfspand in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zagen betonnen vloeren en betonnen muren. Handig wanneer er bijvoorbeeld een extra deuropening moet worden gerealiseerd of wanneer er een trapgat moet worden gezaagd!

Sloopbedrijf Amsterdam

Moet er gesloopt worden? Zoek dan niet verder. Betonboorder 24/7 is tevens in te huren voor alle soorten sloopwerkzaamheden in Amsterdam. We slopen o.a. muren en hakken funderingen weg. Wij kunnen ook woningen volledig casco opleveren.

Koppensnellen in Amsterdam

Koppensnellen is het afhakken van uitstekende betonnen heipalen. Na het koppensnellen heeft u een sterke fundering voor uw bouwproject. Onze vakmensen verzorgen koppensnellen voor uw project in Amsterdam.

Heeft u een klus of bouwproject die we hierboven niet noemen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Betonboren-Amsterdam

Betonboorder Amsterdam voor particulieren en bedrijven

Wij boren beton voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten. Of wij nu betonboren in een woning of een bedrijfspand: onze betonboorders werken altijd netjes, volgens de voorschriften en houden de overlast beperkt. Zo zorgen we ervoor dat u snel weer verder kunt met uw klus, of dat uw eigen werkzaamheden zo min mogelijk worden onderbroken.

Bent u aannemer in Amsterdam?

En kunt u extra mankracht gebruiken voor de uitvoering van uw bouwproject in de regio Amsterdam? Onze betonboorders staan graag tot uw dienst. Wij werken uitsluitend met ervaren krachten en komen met het beste materiaal voor uw project!

Vrijblijvende offerte aanvragen voor betonboren in Amsterdam

Wilt u weten wat betonboren voor uw project gaat kosten? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.
Liever eerst een adviserend gesprek? Neem dan contact met op ons via de contactgegevens hieronder.