Trapgat laten maken

Het maken van een trapgat kan nodig zijn in grote bedrijfs- en/of kantoorpanden of wanneer u uw woning volledig renoveert en de trap wilt verplaatsen. Het maken van een trapgat is een intensieve en zware klus wat de nodige rommel met zich mee brengt. Wij raden u aan om dit te laten uitvoeren door een ervaren specialist. Betonboorder 24/7 heeft vakkundige en gediplomeerde medewerkers in huis om deze intensieve klus succesvol voor u uit te voeren. Alles over het maken van een trapgat, de kosten hier voor en waarom u kiest voor Betonboorder 24/7, leest u hier.

Trapgat laten maken in beton en andere gesteente

Bij het maken van een trapgat hebben we vaak te maken met betonnen vloeren en gemetselde muren. Betonboorder 24/7 kan met elke soort en type beton overweg en wij kunnen door ieder soort gesteente heen komen om voor u het gewenste trapgat te maken.

Voorafgaand aan het project bespreken we uitgebreid en goed met u door om welke soorten gesteente het gaat, zodat wij onze gereedschappen en werkwijzen hierop kunnen aanpassen.

Wij zorgen voor een sterke constructie

Een van de meest belangrijke zaken bij het zagen in muren, plafonds en/of vloeren is de constructie van de woning of het bedrijfs- en/of kantoorpand. De constructie mag in geen geval verzwakken, omdat dit nare gevolgen kan hebben voor de rest van het gebouw of de woning. Gevolgen die kunnen optreden bij een verzwakte constructie zijn o.a. scheuren in muren en het klemmen van ramen en deuren. In het meest extreme geval kan er zelfs sprake zijn van instortingsgevaar.

Om al deze gevolgen te kunnen voorkomen zullen onze vakkundige specialisten van Betonboorder 24/7 een risico-inventarisatie doen voorafgaand aan de klus en indien nodig een vervangende of ondersteunende constructie maken.

Betonboorder 24/7 gebruikt de juiste gereedschap

Uiteraard is het van belang dat het juiste soort gereedschap wordt gebruikt bij het maken van een trapgat. Het juiste gereedschap zorgt ervoor dat de klus minder intensief is en daardoor makkelijker uit te voeren is. Het te gebruiken gereedschap varieert van een betonzaag tot een betonboor, maar een sloophamer kan ook nodig zijn. Welk type gereedschap Betonboorder 24/7 gebruikt is afhankelijk van het type project en het materiaal waarin gezaagd wordt om het trapgat te maken.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bij betonboorbedrijf Betonboorder 24/7 ontvangt u een vrijblijvende offerte binnen 24 uur. Bij ons is "vrijblijvend" dan ook echt vrijblijvend. U ontvangt een offerte per email en u bepaalt zelf of u de werkzaamheden uit wilt laten voeren.

Landelijke dekking met de benodige voorzieningen

De twee belangrijkste voorzieningen die we nodig hebben op locatie zijn water en elektriciteit. Elektriciteit is nodig om het gereedschap te laten draaien. Water wordt gebruikt voorr de koeling van het diamant op onze boren en zagen en voor stofvermindering. Vaak zien we dat deze voorzieningen aanwezig zijn op de locatie waar we het trapgat maken, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een nieuw trapgat wenst te laten plaatsen in uw nieuwbouwwoning waar op dat moment nog geen elektriciteit of water aanwezig is. Maak dit duidelijk kenbaar aan ons, zodat wij kunnen zorgen voor een aggregaat op locatie. Zo kunnen we toch het project uitvoeren naar uw wens en hebben wij de daarvoor benodigde voorzieningen bij de hand.

Waarom u voor Betonboorder 24/7 kiest

We zijn een ruim ervaren betonboorbedrijf met meer dan twintig jaar ervaring door geheel Nederland. Talloze trapgaten hebben wij succesvol mogen maken en vele tevreden klanten gingen u voor. Wat de reden is voor onze hoge klanttevredenheid leest u in onderstaande punten.

Wij beschadigen uw leidingen niet

Er kunnen verschillende soorten leidingen zijn weggewerkt in muren en plafonds. Meestal is het goed na te gaan of er in het te bewerken gedeelte inderdaad leidingen aanwezig zijn, dit gebeurt meestal met behup van een leidingzoeker. Een leidingzoeker registreert waar de leidingen in de muur zitten verwerkt. Zo weten onze specialisten zeker dat zij nooit zomaar een leiding beschadigen of in het ergste geval kapot zagen. Een leidingzoeker werkt echter niet in gewapend beton. Stel ons daarom vooraf goed op te hoogte wanneer er in uw situatie sprake is van gewapend beton.

Wij minimaliseren stofvorming tijdens de werkzaamheden

Bij het zagen of slijpen van beton voor het maken van een trapgat, kan behoorlijk wat stof vrijkomen. Wij werken met water om deze stofvorming te verminderen. Dit betekent dat de plek waar we zagen wordt nat gemaakt en er dus ook water over de muur en de vloer loopt. Het water zorgt tevens voor verkoeling van de diamantzaag. Het gebruikte water is doorgaans binnen een aantal uur weer opgedroogd. Wenst u liever dat het water direct wordt afgevoerd? Ook dit is mogelijk.

Wij zorgen voor weinig overlast en werken netjes

We proberen geluidsoverlast zoveel als mogelijk te beperken, maar dit gaat helaas niet altijd. We raden daarom aan om uw buren in te lichten voor de start van de werkzaamheden.

Wanneer het trapgat gemaakt is, zorgen de specialisten van Betonboorder 24/7 ervoor dat de werkplek bezemschoon en netjes wordt achtergelaten. Eventueel vrijgekomen puin wordt voor u op één plek verzameld en desgewenst voor u afgevoerd. Geef ons voorafgaand aan het project duidelijk aan dat u wenst dat het puin door ons wordt afgevoerd.

Jarenlange ervaring en klantgericht

Ieder trappengat is anders en daarom vergt ieder te maken trappengat een andere aanpak op maat. Daarom nemen we van te voren contact met u op om zoveel als mogelijk de klus met u door te spreken. Zo hebben wij volledige informatie en kunnen we op basis daarvan u een volledige en toereikende offerte verschaffen. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij ieder project kunnen aannemen, ongeacht de grootte en omvang ervan. Onze vakkundige specialisten staan voor u klaar!

Kosten trapgat laten maken

De kosten voor het laten maken van een trapgat zijn afhankelijk van diverse prijsbepalende factoren. De omvang van het project, de benodigde apparatuur en/of gereedschap samen met de voorbereidingswerkzaamheden en de afvoer van puin spelen hierin de grootste rol. Het is daarom lastig een gemiddeld kostenplaatje te schetsen het maken van een trapgat.

Wilt u toch graag weten waar u exact aan toe bent? Vraag bij ons dan een gratis en vrijblijvende offerte op. In onze offertes verwerken wij de geschatte tijdsplanning, alle uit te voeren werkzaamheden incl. bijbehorende kosten (incl. BTW) en de eventuele extra mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Om zoveel mogelijk van uw vragen alvast kort te beantwoorden hebben we een aantal standaard veelgestelde vragen inclusief antwoord voor u opgesteld. Uiteraard staan onze medewerkers graag voor u klaar bij nadere vragen en voorzien wij u met plezier van een vrijblijvend advies of een gratis en vrijblijvende offerte.

Uiteraard! We kunnen aan de hand van foto’s, video’s en/of videobellen de situatie beoordelen. Het is vrijwel altijd mogelijk om een trapgat te laten maken, al dan niet met een vervangende constructie. Indien wij twijfelen over de constructie, laten we onze constructeur dit doorrekenen.

Het is zeker mogelijk om u op locatie te voorzien van advies. Afhankelijk van waar u zich bevindt in Nederland zijn hier eventuele voorrijkosten van toepassing. In de moderne tijd waarin we leven is het vaak ook mogelijk om een goed beeld te krijgen door middel van foto’s en video’s, videobellen of een van de andere talloze mogelijkheden. Samen kijken we wat het best in uw situatie past.

Betonboorder 24/7 werkt door heel Nederland. In alle provincies hebben wij meerdere projecten succesvol afgerond.

Offerte aanvragen of vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige partij die het maken van een trapgat voor uw project verzorgt? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een op maat gemaakte, gratis en vrijblijvende offerte. Onze offertes leveren we zo volledig mogelijk aan om u zo transparant mogelijk te voorzien van alle benodigde informatie. Een offerte aanvraag doet u middels de knop “contact” op deze website of per door een offerteaanvraag per email te versturen aan info@betonboorder247.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 06-40125121.