Betonzagen

Zoekt u een betrouwbaar betonzaagbedrijf om bijvoorbeeld een lift- of trapgat te zagen of wilt u een extra deur of raam in uw woning laten maken? Betonboorder 24/7 heeft vakkundige en gediplomeerde medewerker in dienst om uw betonzaagproject succesvol uit te voeren. Meer over de mogelijkheden en waarom u voor ons kiest, leest u op deze pagina.

Kies voor Betonboorder 24/7 bij betonzagen

Betonzagen is een van onze specialismen. Onze vakkundige medewerker hebben zeer ruime ervaring en zetten zich in om uw zaagproject zo veilig en secuur als mogelijk uit te voeren. Maar wat maakt Betonboorder 24/7 de betrouwbaarste partner voor uw project? Lees snel verder.

Wij werken met goed gereedschap

Wij zagen in alle soorten en typen beton en gesteente dankzij onze moderne gereedschappen. Door het gebruik van gereedschappen en apparatuur met diamant, kunnen we zelfs zonder problemen door een stalen wand zagen. Per type klus en gesteente is een andere werkwijze en ander gereedschap nodig. Onze specialisten weten voor iedere klus wat er nodig is. Ongeacht de omvang van het project; wij maken het een succes.

Wij gebruiken verschillende zaagtechnieken

Bij betonzagen wordt doorgaans gebruik gemaakt van zogeheten diamantschijven. Deze zaagschijven zijn gemaakt van diamant, dit is een van de hardste stoffen ter wereld en is daarom zeer goed geschikt om in beton en andere gesteente te zagen. Gasbeton, gewapend beton, natuursteen, asfalt en metaal kunnen ook gezaagd worden met een diamantschijf. Het grote voordeel van de diamantschijf is dat deze feilloos door het beton / gesteente zaagt, waardoor het mogelijk is om zeer precies en recht te zagen. 

Betonboorder 24/7 is klantgericht

Onze hoge klanttevredenheid hebben we te danken aan onze klantgerichtheid. We vinden het belangrijk om goed en transparant contact met u te hebben. We zijn bereikbaar voor onze klanten; voor, tijdens én na oplevering van het project. Uw wensen zijn voor ons de leidraad voor het project, we denken daarin zoveel mogelijk met u mee!

Netjes en vakkundig

We begeleiden uw project van A tot Z, zodat u zoveel als mogelijk ontlast wordt. Onze gediplomeerde medewerkers voeren het betonzagen vakkundig uit en zorgen ervoor dat het puin na het zagen voor u wordt afgevoerd. Het opruimen van overig stof en eventuele watersporen wordt door onze medewerkers verzorgd. 

Betonzagen door erkende specialist

Waarom betonzagen?

Het zagen van beton is een intensieve klus wat het best door een professioneel bedrijf kan gebeuren. Maar wat zijn de voordelen van betonzagen ten opzichten van bijvoorbeeld betonhakken?
De grootste voordelen van betonzagen hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Zagen is trillingvrij
  • Altijd een rechte zaaglijn
  • Geluidsoverlast wordt beperkt
  • Minder kans op (neven)beschadigingen
  • Bij betonzagen is er weinig stofvorming

Over Betonboorder 24/7

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bij betonboorbedrijf Betonboorder 24/7 ontvangt u een vrijblijvende offerte binnen 24 uur. Bij ons is "vrijblijvend" dan ook echt vrijblijvend. U ontvangt een offerte per email en u bepaalt zelf of u de werkzaamheden uit wilt laten voeren.

Betonzagen in wanden en vloeren

Er zijn verschillende zaagtechnieken mogelijk als het gaat om het betonzagen in wanden en vloeren. Deze verschillende werkwijzen leest u hier. 

Betonzagen in wanden

Bent u uw woning aan het renoveren of gaat u verhuizen of bent u bezig met de verbouwing van uw nieuwe woning? Het kan zijn dat u overweegt om een extra deur- of raamopening te laten zagen om zo meer licht of toegang te creëren in de woning (of het bedrijfs- of kantoorpand). Om een dergelijke klus tot een succes te brengen is betonzagen een belangrijk onderdeel.

Onze hydraulisch of elektrisch aangedreven wandzaagmachines zagen zonder moeite tot wel een halve meter door beton of ander gesteente. De meeste van deze zaagwerkzaamheden worden uitgevoerd met een watergekoelde diamantzaag. De zaag wordt gekoeld met water. Dit water wordt door een professioneel syteem direct afgevoerd om schade en (water)overlast te voorkomen. Droog zagen met een diamantwandzaag is een beperkte mogelijkheid. Droog zagen is mogelijk tot een maximale diepte van 14 centimeter.

Betonzagen in vloeren

Betonzagen in vloeren wordt veelal gebruikt voor het maken van een nieuw trapgat of het gedeeltelijk (in blokvorm) verwijderen of vervangen van een vloer. Dit is bijvoorbeeld het geval als er schade is aan één bepaald gedeelte van de vloer, terwijl de rest van uw vloer nog in prima staat is.

Wij maken het mogelijk om stof- en trillingsvrij beton te zagen in vloeren. Betonzagen is zwaar werk, maar dankzij onze geavanceerde appartuur kunnen wij zeer nauwkeurig en secuur zagen in vloeren.

Betonvloer slopen door ons betonboorbedrijf

Betonzagen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Heeft u een project op de planning staan waarbij betonzagen een vereiste is en wilt u meer informatie ontvangen over wat wij voor uw project kunnen betekenen? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een op maat gemaakte, gratis en vrijblijvende offerte. Onze offertes leveren we zo volledig mogelijk aan om u zo transparant mogelijk te voorzien van alle benodigde informatie. 

Een offerte aanvraag doet u middels de knop “contact” op deze website of per door een offerteaanvraag per email te versturen aan info@betonboorder247.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 06-40125121.

Veelgestelde vragen

Om zoveel mogelijk van uw vragen alvast kort te beantwoorden hebben we een aantal standaard veelgestelde vragen inclusief antwoord voor u opgesteld. Uiteraard staan onze medewerkers graag voor u klaar bij nadere vragen en voorzien wij u met plezier van een vrijblijvend advies of een gratis en vrijblijvende offerte.

De kosten voor een dergelijk project zijn erg afhankelijk van diverse prijsbepalende factoren. De omvang van het project, de benodigde apparatuur en/of gereedschap samen met de voorbereidingswerkzaamheden en de afvoer van puin spelen hierin de grootste rol. Het is daarom lastig een gemiddeld kostenplaatje te schetsen voor dergelijke werkzaamheden.

Wilt u toch graag weten waar u exact aan toe bent? Vraag bij ons dan een gratis en vrijblijvende offerte op. In onze offertes verwerken wij de geschatte tijdsplanning, alle uit te voeren werkzaamheden incl. bijbehorende kosten (incl. BTW) en de eventuele extra mogelijkheden.

Uiteraard! We kunnen aan de hand van foto’s, video’s en/of videobellen de situatie beoordelen. Het is vrijwel altijd mogelijk een gat te maken, maar in bepaalde situaties is hier een ondersteunende stalen constructie bij nodig. Dit kan Betonboorder 24/7 geheel voor u verzorgen.

Dit kunnen wij zeker, maar dit is niet in alle gevallen nodig. Dit is voornamelijk een vereiste wanneer er sprake is van VVE lidmaatschap of wanneer de gemeente hier specifiek naar vraagt.

Wij hebben een vaste constructeur waarmee wij samenwerken. De constructieberekening is vaak binnen zeven tot maximaal veertien dagen bij u binnen.

Het is zeker mogelijk om u op locatie te voorzien van advies. Afhankelijk van waar u zich bevindt in Nederland zijn hier eventuele voorrijkosten van toepassing. In de moderne tijd waarin we leven is het vaak ook mogelijk om een goed beeld te krijgen door middel van foto’s en video’s, videobellen of een van de andere talloze mogelijkheden. Samen kijken we wat het best in uw situatie past.

Betonboorder 24/7 werkt door heel Nederland. In alle provincies hebben wij meerdere projecten succesvol afgerond.