Over ons

Betonboorder 24/7 is een klantgericht bedrijf met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij helpen meerdere particulieren en bedrijven met het boren of zagen in beton.

Betonboorbedrijf 24/7

Betonboorbedrijf 24/7 is een professioneel en betrouwbaar bedrijf waarbij de wensen van de klanten voorop staan. Wij hechten waarde aan duidelijkheid.  Zowel in onze communicatie als uw verwachtingen. Bij ons hoeft u geen verrassingen te verwachten en dat is wel zo fijn.

Betonzaagbedrijf Betonboorder 247

Onze specialisten

Al onze erkende specialisten zijn in het bezit van een VOG-verklaring. Natuurlijk hebben zij ook de benodigde certificaten en kennis in huis, om uw project tot een succes te maken. Onze vakmannen weten precies wat te doen maar ook zeker wat niet.

Wij schromen de kleine klussen, maar ook zeker de grootte klussen niet. Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het boren, zagen en frezen in beton.

Jesse van Zanten
Eigenaar
Onze vizie

Onze sterke punten

Betonboorder 24/7 heeft meerdere steunpunten door heel Nederland. Omdat wij efficiënt te werk gaan, betaalt u bij ons nooit de hoofdprijs. Wij helpen u door heel Nederland snel en secuur.

Onze specialisaties zijn het boren in beton, zagen van beton en frezen van sleuven in zowel muren als wanden. Dit doen wij al sinds 1990 en dit doen wij met veel plezier. Dagelijks rijden onze monteurs door heel het land om onze klanten te voorzien van gaten voor een afzuigkap, maar ook voor het frezen van sleuven voor vloerverwarming.

Wij overtreffen graag uw verwachtingen. Daarom doen wij ons best om net dat extra stapje te nemen om een mooi resultaat te leveren.

 

Verantwoordelijk

Wij gaan altijd verantwoordelijk en veilig te werk. Wij zorgen voor de juiste aanpak en zorgen voor een perfecte afhandeling.

Vakkundig & snel

Wij werken alleen met echte vakmannen. Onze specialisten zijn klantgericht en helpen u graag. Al onze monteurs zijn intern opgeleid.

Transparant

Bij ons weet u precies wat u kwijt bent. Zo zijn wij onderaan de streep altijd het voordeligst en bij ons geen verrassingen.