Algemene voorwaarden

Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan de informatie die op onze website te vinden is.

Als wij bijvoorbeeld schrijven over een woningontruiming, badkamer slopen of het slopen van een betonvloer vertellen we vanuit onze kennis over bouwen maar ook uit de praktijk.

Ondanks onze grote zorg kan het zijn dat er onjuistheden of onvolledigheden op onze website te vinden zijn.

Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die op welke wijze dan ook toe te schrijven is of verband houdt met de informatie die gevonden kan worden op de website van Betonboorder 24/7.

Tevens kunnen wij ook niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele schade die voortvloeit uit het niet of slecht bereikbaar zijn van onze website.

Voor welke werkzaamheden kunt u terecht bij Betonboorder 24/7?

Uw gegevens worden dus aan geen andere partij verstrekt dan bedrijven die de werkzaamheden daadwerkelijk kunnen uitvoeren en/of een offerte kunnen opmaken voor uw wensen.

Meningen en beweringen op onze website zijn van auteurs en niet noodzakelijkerwijs van de webmaster, het hostingbedrijf of Betonboorder 24/7 zelf.

Eventuele schade die voortvloeit uit het handelen naar interpretatie van de informatie die op de website van Sloop Concurrent te vinden is.

Betonboorder247.nl kan geen garantie geven over de werkzaamheden die bedrijven anders dan Betonboorder 24/7 uitvoeren.

Dit geldt dus met name, maar niet uitsluitend, voor de bedrijven die van ons een offerte aanvraag ontvangen en deze opvolgen.

Wij proberen de informatie op onze website zo recent mogelijk te houden. Dit houdt in dat wij met enige regelmaat de informatie op onze website zullen aanpassen, uitbreiden of verwijderen.

Betonboorder 24/7 behoudt zich het recht voor om deze wijzigingen zonder kennisgeving door te voeren. Wilt u meer weten over bouwgerelateerde onderwerpen? Bekijk dan eens de onderstaande websites.

www.verhuis-gigant.nl
www.tuinmanconcurrent.nl
www.sloop-gigant.nl
www.multiconcurrent.nl