Betonboren Utrecht

Op zoek naar een betonboorder voor uw project in Utrecht? Betonboorder 24/7 is dé betonboorspecialist in uw regio!

Naast betonboren in Utrecht, verzorgen we o.a. ook beton frezen, beton zagen en sloopwerkzaamheden.

Waarom beton boren uitbesteden?

Beton boren is een fysiek zware klus die bovendien de juiste kennis vereist. Bovendien vraagt iedere betonsoort of gesteente om specifiek gereedschap. Tenzij u zelf veel kennis en ervaring heeft in beton boren, kan het slim zijn om uw betonboring uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf.

Nr. 1 betonboorbedrijf in Utrecht

Betonboorder 24/7 heeft jarenlange ervaring met betonboringen in Utrecht. Weten waarom wij dé expert zijn uw regio?

De beste vakmensen in Utrecht

Beton boren is een vak. Onze betonboorders zijn stuk voor stuk vakmensen met jarenlange ervaring. Zij weten hoe ze veilig, nauwkeurig en efficiënt moeten werken. Zo blijft de overlast bij u op locatie zo veel mogelijk beperkt en is de klus snel geklaard!

We boren beton met uitstekend gereedschap

Je bent zo goed als je gereedschap, zeggen we vaak. Onze mensen komen naar uw project met het beste gereedschap. Wij werken voornamelijk met diamantboren. Diamant is de hardste stof ter wereld en dus zeer geschikt om hard materiaal zoals beton te boren. 

Hieronder sommen we op met welke machines wij betonboringen in Utrecht uitvoeren.

Luchtaangedreven machines

Onze luchtaangedreven machines worden aangedreven door een luchtcompressor. De boor wordt op een krachtige manier in het beton gehamerd. Ideaal wanneer we snel een groot oppervlakte moeten boren. Deze machine is echter ongeschikt voor precizieklussen.

Elektrische boormachines

Voor fijne, precieze klussen gebruiken wij daarentegen elektrische diamant boormachines. Deze machines zijn handzaam en nauwkeurig. Hierdoor kunnen we heel precies, snel en efficiënt werken.

Hydraulische boormachine

Een hydraulische machine combineert al het goede van bovenstaande twee boormachines. De machine wordt aangestuurd door olie en is daarmee zeer geschikt voor grote, diepe gaten. Een groot bijkomend voordeel is dat de machine geen elektriciteit nodig heeft. Hierdoor kunnen wij onze hydraulische machine ook gebruiken op een werkplaats waar geen stroom aanwezig is.

We werken veilig

Beton boren is zwaar werk. Ook werken we met zware machines en op bouwplaatsen. Essentieel dus om veilig te werken. Bij beton boren komt bovendien veel hitte vrij. Om veilig te kunnen werken, moeten wij continu koelen. Dit doen we met water.

Betonboorbedrijf-Utrecht

Waarom kiezen voor betonboren in Utrecht door betonboorder 24/7?

Wilt u weten wat ons als betonboorbedrijf onderscheidt van onze concurrenten? Hieronder sommen we enkele van onze belangrijkste kernwaarden voor u op. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor een betonboorder in Utrecht.

Betonboorder 24/7 is dé specialist in Utrecht op het gebied van boren in diverse soorten gesteente

Of u nu een boorklus heeft in beton, gewapend beton, asfalt of natuursteen: wij sturen mensen met de juiste vakkennis en materialen om de klus uit te voeren. Iedere steensoort heeft een eigen hardheid en vraagt om een eigen boortechniek. Betonboorder 24/7 is dé expert in Utrecht en omgeving als het om betonboren gaat.

Veilig werken staat bij Betonboorder 24/7 op nr. 1

Werken in de bouw brengt risico’s met zich mee. Omdat wij werken met specialisten worden deze risico’s echter aanzienlijk beperkt. Ook onze apparatuur voldoet aan alle veiligheidseisen. We zorgen dat u vooraf precies weet wat u kunt verwachten en gaan altijd voorzichtig om met uw spullen en inboedel.

Klantenservice staat bij Betonboorder 24/7 hoog in het vaandel

Bij ons is de klant altijd koning. Onze betonboorders zullen er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen, de klus zo snel mogelijk te klaren en overlast zoveel mogelijk te beperken. Wij werken snel, netjes en doelgericht. Onze medewerkers denken graag met u mee op locatie en staan u altijd vriendelijk te woord. Heeft u vragen voorafgaand aan de klus of na afloop van de werkzaamheden? Dan mag u ons altijd bellen!

Betonboorder 24/7 werkt netjes

Het zal u niet verbazen dat er tijdens betonboren puin en stof vrijkomt. Wij zorgen er echter altijd voor dat wij onze werkplek opgeruimd en netjes achterlaten. Zo heeft u nergens omkijken naar en is het net of wij er niet geweest zijn.

Betonboorder 24/7 houdt niet van verrassingen

Wij vinden het heel normaal dat u vooraf wilt weten waar u aan toe bent. Daarom krijgt u bij ons altijd heldere afspraken en een eerlijke prijs voor uw betonboring in Utrecht. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Beton boren voor particulieren en bedrijven in Utrecht

Betonboorder 24/7 werkt voor zowel particulieren, bedrijven als voor aannemers in Utrecht en omgeving.

Beton boren in uw woning in Utrecht

Moet er beton geboord worden in uw woning? Onze specialisten gaan direct voor u aan de slag. We bereiden de werkplek in uw woning goed voor zodat uw spullen niet beschadigd raken. Ook proberen we de overlast voor u en uw buren zoveel mogelijk te beperken. Vanzelfsprekend laten we uw woning na het beton boren netjes achter.

Beton boren in uw bedrijf in Utrecht

Ook voor betonboringen in uw bedrijf in Utrecht kunt u bij ons terecht. Onze vakmensen werken snel en zeer efficient. Hierdoor worden uw eigen werkzaamheden zo min mogelijk onderbroken. We bereiden ons werk goed voor en ruimen uiteraard alles netjes op.

Betonboringen voor aannemers in Utrecht

Bent u aannemer in Utrecht? En heeft u extra mankracht nodig voor uw bouwproject in Utrecht? Onze betonboorders gaan graag voor u aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.

Over Betonboorder 24/7

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bij betonboorbedrijf Betonboorder 24/7 ontvangt u een vrijblijvende offerte binnen 24 uur. Bij ons is "vrijblijvend" dan ook echt vrijblijvend. U ontvangt een offerte per email en u bepaalt zelf of u de werkzaamheden uit wilt laten voeren.

Wij doen meer dan alleen betonboren in Utrecht!

Wist u dat wij meer doen dan alleen betonboren in Utrecht? U kunt ook bij ons terecht voor o.a. beton frezen, beton zagen, sloopwerkzaamheden en koppensnellen.

Zagen in Utrecht

Heeft u een project in Utrecht waarbij beton moet worden gezaagd? Wij gaan direct voor u aan de slag. We zagen o.a. muren, vloeren en trapgaten.

Frezen in Utrecht

Beton frezen voor uw bouwproject? Laat dat maar aan ons over! Wij frezen keurige uitsparingen in beton waardoor u bijvoorbeeld leidingwerk netjes kunt wegwerken. Dit doen we zowel voor nieuwbouwprojecten als in bewoonde sitaties of bedrijfpanden.

Koppensnellen in Utrecht

Heeft u betonnen palen laten heien? Wij zorgen snel en effectief voor het koppensnellen van deze palen. Koppensnellen draagt bij aan een sterke fundering, waardoor u snel weer verder kunt werken aan uw project!

Slopen in Utrecht

Heeft u een sloopproject in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We voeren zeer diverse sloopwerkzaamheden uit, zoals muren slopen en funderingen weghakken.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor betonboren in Utrecht

Wilt u weten wat betonboren in Utrecht voor uw project gaat kosten? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Liever eerst een adviserend gesprek? Neem dan contact met op ons via de contactgegevens hieronder.