Betonfrezen

Wij zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden met bestaand beton. Ook voor betonfrezen bent u bij Betonboorder 24/7 aan het juiste adres. Maar wanneer is betonfrezen nodig, hoe gaat dit in zijn werk en waarom kiest u voor Betonboorder 24/7? Dit leest u op deze pagina. Lees snel verder.

Kies voor betonboorder 24/7 bij betonfrezen

Bij het frezen van beton worden er sleuven gemaakt waar leidingen in komen te liggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan water- en/of elektriciteitsleidingen of leidingen t.b.v. vloerverwarming.

Onze vakkundige en gediplomeerde medewerkers hebben de benodigde kennis en ervaring om het betonfrezen volledig naar uw wens uit te voeren. We denken zo veel mogelijk met uw wensen mee en houden ons aan de door u gewenste tijdplanning. Waarom u nog meer kiest voor Betonboorder 24/7?

Wij werken met goed gereedschap

Dankzij ons moderne gereedschap en de geavanceerde apparatuur waarmee we werken, is het mogelijk om te frezen in alle soorten beton, gesteente en metselwerk. De sleuven worden altijd op de gewenste diepte en breedte gefreesd, zodat u verzekerd bent dat de verder afwerking van de vloer of wand succesvol kan worden uitgevoerd.

Voor elke freesklus

Frezen kunnen we in alle soorten beton, gesteente en metselwerk. Flexibiliteit kunnen we bieden in de plaats waar we moeten gaan frezen. Wij kunnen dat op allerlei plekken, zoals vloeren, wanden en plafonds. Voor iedere klus bezitten we de juiste frees en de bijbehorende techniek. Onze gediplomeerde medewerkers pakken iedere freesklus met beide handen aan.

Betonboorder 24/7 is klantgericht

Onze hoge klanttevredenheid hebben we te danken aan onze klantgerichtheid. We vinden het belangrijk om goed en transparant contact met u te hebben. We zijn bereikbaar voor onze klanten; voor, tijdens én na oplevering van het project. Uw wensen zijn voor ons de leidraad voor het project, we denken daarin zoveel mogelijk met u mee!

Netjes en vakkundig

We begeleiden uw project van A tot Z, zodat u zoveel als mogelijk ontlast wordt. Onze gediplomeerde medewerkers voeren het betonfrezen vakkundig uit en zorgen ervoor dat het puin na het zagen voor u wordt afgevoerd. Het opruimen van overig stof en eventuele watersporen wordt door onze medewerkers verzorgd.

Betonfrezen door Betonboorder 24/7

Voor elke klus, de juiste frees

Iedere klus is anders, daarom is het belangrijk om te weten dat Betonboorder 24/7 voor iedere klus de juiste frees in huis heeft. Alle soorten freesprojecten zijn bij ons uitvoerbaar. De combinatie van de juiste materialen en onze gediplomeerde medewerkers zorgen voor een gegarandeerd succes.

Hieronder leest u welke freesmachine gebruikt wordt per type klus.

 • Optie 1 – Kleine freesmachine
  Een kleine freesmachine is bestemd voor een vloer met een gewicht van tussen de 60 en 450 kilo. Deze freesmachine bevat slaglamellen voor opdrachten in kleine ruimten of met een zeer beperkt toegestane vloerdruk.
 • Optie 2 – BMP-400 beitelfreesmachine
  Deze machine wordt ingezet voor grote betonvloeren met een beperkt toegestane vloerdruk.
 • Optie 3 – Krachtige beitelfreesmachine
  Voor het echt zware werk (tot 450.000 kilo) hebben wij de krachtige beitelfreesmachine in huis.
 • Optie 4 – SitOn frees op diesel of krachtstroom met onboard stofafzuiging
  Deze soort frees wordt gebruikt voor het affrezen of opruwen van grote oppervlakten.
 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bij betonboorbedrijf Betonboorder 24/7 ontvangt u een vrijblijvende offerte binnen 24 uur. Bij ons is "vrijblijvend" dan ook echt vrijblijvend. U ontvangt een offerte per email en u bepaalt zelf of u de werkzaamheden uit wilt laten voeren.

Betonfrezen met weinig stofoverlast

Bij het frezen van beton werken we met een systeem dat zorgt voor stofafzuiging. Dit zorgt ervoor dat het stof niet in het rond dwarrelt en u daarom met de rotzooi zit na het frezen. Het andere voordeel hiervan is dat het zicht tijdens het frezen beter is, waardoor onze medewerkers zo nauwkeurig en secuur mogelijk kunenn werken.

Betonboorbedrijf betonboor uitzoeken

Betonfrezen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Heeft u een project op de planning staan waarbij betonfrezen een vereiste is en wilt u meer informatie ontvangen over wat wij voor uw project kunnen betekenen? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een op maat gemaakte, gratis en vrijblijvende offerte. Onze offertes leveren we zo volledig mogelijk aan om u zo transparant mogelijk te voorzien van alle benodigde informatie.

Een offerte aanvraag doet u middels de knop “contact” op deze website of per door een offerteaanvraag per email te versturen aan info@betonboorder247.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 06-40125121.

Onze freesmachines

Bij het frezen van beton is het vooral de keuze van de juiste machine wat zorgt voor het behalen van het gewenste resultaat. Ook de snelheid van het werken is zeer belangrijk. Hoe sneller de freesklus is uitgevoerd, hoe korter de overlast van het werk duurt en des te sneller u verder kunt met de afwerking van uw vloer (of wand). Onderstaand ziet u enkele voorbeelden van freeskoppen en freesmachines waar Betonboorder 24/7 mee werkt, tezamen met een korte uitleg.

 • Freeskop voorzien van beitels
  Dit soort frezen wordt ingezet wanneer er in een arbeidsgang veel materiaal moet worden weggehaald. Bijvoorbeeld bij het affrezen van één of meerdere centimeters betonvloer.
 • Lamellen freestrommel
  Op bovenstaande afbeelding ziet u een lamellen freestrommel. Dit type frees wordt ingezet voor bijvoorbeeld het opruwen van betonvloeren of het verwijderen van op de betonvloer aanwezige coatings.
 • 450 kg frees
 • 1,6 tons frees
  Ook wel beton freesmachine BMP-400 genoemd.
 • 4,5 tons frees
 • SitOn frees
  Voor grote oppervlakten.

 

Toepassingen betonfrezen

De freestechnieken van Betonboorder 24/7 zijn voor verschillende toepassingen inzetbaar:

▪ Beton;
▪ Betonvloeren;
▪ Zandcement;
▪ Asfalt;
▪ Gietasfalt;
▪ Troffelmortel vloeren.

Veelgestelde vragen

Om zoveel mogelijk van uw vragen alvast kort te beantwoorden hebben we een aantal standaard veelgestelde vragen inclusief antwoord voor u opgesteld. Uiteraard staan onze medewerkers graag voor u klaar bij nadere vragen en voorzien wij u met plezier van een vrijblijvend advies of een gratis en vrijblijvende offerte.

Dit is zeker mogelijk! Dit is een zeer zware klus die niet door alle betonfrezers wordt uitgevoerd. Wij doen dit wel. 

Dankzij onze goede gereedschappen en onze jarenlange ervaring frezen wij overal doorheen.

Ja. Het is daarbij wel van cruciaal belang dat we niet de wapening door frezen. Voor elektra is dit doorgaans geen probleem. Voor diepere sleuven moeten we maatwerk leveren.

Het is zeker mogelijk om u op locatie te voorzien van advies. Afhankelijk van waar u zich bevindt in Nederland zijn hier eventuele voorrijkosten van toepassing. In de moderne tijd waarin we leven is het vaak ook mogelijk om een goed beeld te krijgen door middel van foto’s en video’s, videobellen of een van de andere talloze mogelijkheden. Samen kijken we wat het best in uw situatie past.

Betonboorder 24/7 werkt door heel Nederland. In alle provincies hebben wij meerdere projecten succesvol afgerond.