Betonboren Haarlem

Beton boren is een zware klus die secuur moet worden uitgevoerd. Logisch dus dat u overweegt om de klus uit te besteden. Betonboorder 24/7 heeft jarenlange ervaring in betonboringen. Bovendien werken wij uitsluitend met vakmensen en het beste gereedschap. Wist u dat wij dé expert zijn in Haarlem op het gebied van betonboringen in verschillende soorten gesteente? We boren beton voor uiteenlopende projecten in Haarlem en voor een zeer divers pallet aan klanten. 

Wilt u dat wij beton boren voor uw project in Haarlem? Bijvoorbeeld in uw woning of bedrijfspand? Hieronder leggen we aan u uit wat wij doen en wat u van ons kunt verwachten.

Waarom beton boren?

Beton boren kan nodig zijn voor verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van een afzuigsysteem, leidingwerk, een open haard of een kruip- of ventilatieruimte. Maar ook voor decoratieve doeleinden.

Hoe wij beton boren in Haarlem

Benieuwd hoe wij te werk gaan bij uw betonboorproject in Haarlem?

Wij werken met vakmensen

Beton boren is een vak apart. De mensen die bij u aan het werk gaan zijn stuk voor stuk vakmensen met jarenlange ervaring. Wij zijn namelijk zeer selectief in de mensen die voor ons werken. Onze betonboorders weten hoe ze veilig, nauwkeurig en efficiënt moeten werken. Zo blijft de overlast bij u op locatie zo veel mogelijk beperkt.

We boren met goed gereedschap

Onze betonboorders werken met goed materiaal en gereedschap. Zwaar gesteente zoals beton, asfalt en natuursteen vragen om zware machines. Wij werken daarom met diamantboren. Diamant is immers het hardste materiaal dat er bestaat. Omdat wij werken met hoogwaardige diamantboren, werken we preciezer, sneller en blijft nevenschade bovendien beperkt.

We koelen onze betonboren tijdens het werk

Bij beton boren komt veel hitte vrij. Om veilig te kunnen werken, moeten wij continu koelen. Dit doen we met water. Is er stroom en water aanwezig op locatie bij uw project in Haarlem? Dan gebruiken we onze waterafzuiging om zo waterschade te voorkomen. Is er geen water of stroom op locatie aanwezig? Dan nemen we zelf een aggregaat en water mee. Kortom: wat de werkomstandigheden ook zijn, wij gaan voor u aan de slag.

Betonboorbedrijf-Haarlem

Waarom u bij betonboringen in Haarlem kiest voor betonboorder 24/7

Als u beton wilt laten boren voor uw project in Haarlem, wilt u natuurlijk een goede keuze maken als het gaat om het betonboorbedrijf. 

Hieronder vindt u een aantal kernwaarden die ons onderscheiden van onze concurrenten.

Betonboorder 24/7 werkt altijd veilig

Werken in de bouw brengt risico’s met zich mee. We werken met zwaar gereedschap, soms op hoogte en er komt hitte vrij bij beton boren. Betonboorder 24/7 neemt veiligheid dan ook zeer serieus. Dat geldt voor zowel uw veiligheid als de veiligheid van onze mensen en op locatie. Voordat wij beginnen met onze betonboringen, brengen wij op uw locatie in Haarlem eerst alle risico’s in kaart, zorgen dat iedereen daarvan op de hoogte is en proberen de risico’s uiteraard zoveel mogelijk te beperken.

Bij Betonboorder 24/7 is de klant koning

Zonder u kunnen wij niet werken. Bij ons is de klant dan ook altijd koning. Onze betonboorders zullen er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen en de klus zo snel mogelijk te klaren. Wij werken snel, netjes en doelgericht. En hoewel we overlast in ons werk nu eenmaal niet kunnen voorkomen, zullen we er wel alles aan doen om de overlast beperkt te houden. Onze medewerkers denken graag met u mee op locatie en staan u altijd vriendelijk te woord. Heeft u vragen voorafgaand aan de klus of na afloop van de werkzaamheden? Dan mag u ons altijd bellen.

Betonboorder 24/7 werkt netjes

Het zal u niet verbazen dat er tijdens betonboren puin en stof vrijkomt. Geen zorgen. Wij zorgen er altijd voor dat wij onze werkplek opgeruimd en netjes achterlaten. Zo heeft u nergens omkijken naar.

Bij Betonboorder 24/7 komt u nooit voor verrassingen te staan

Heldere communicatie vinden wij belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u nooit voor verrassingen komt te staan. Dat geldt zowel voor ons werk op locatie als voor de offerte. Wij nemen de klus vooraf uitvoerig met u door. Zo kunnen wij een precieze offerte op maat voor u maken. We maken heldere afspraken zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Betonboorder 24/7 is dé specialist in Haarlem op het gebied van diverse soorten gesteente

De ene steensoort is de andere niet. Wij zijn dé specialist in Haarlem en omgeving als het gaat om verschillende soorten gesteente. Of wij nu beton boren, gewapend beton boren, gepolijst beton boren, asfalt boren of natuursteen boren. Iedere steensoort vraagt om een specifieke boortechniek en gereedschap. Iedere steensoort komt immers met eigen kenmerken en een eigen hardheid. Onze vakmensen kunnen daar prima mee omgaan.

Welke machines wij gebruiken bij betonboringen in Haarlem

Zoals hierboven omschreven, vraagt iedere steensoort om een specifieke machine. Hieronder sommen we op met welke machines wij betonboringen in Haarlem uitvoeren.

Luchtaangedreven machines

Onze luchtaangedreven machines worden aangedreven door een luchtcompressor. De boor wordt op een krachtige manier in het beton gehamerd. Ideaal wanneer we snel een groot oppervlakte moeten boren. Deze machine is echter ongeschikt voor precizieklussen.

Elektrische boormachines

Voor fijne, precieze klussen gebruiken wij daarentegen elektrische diamant boormachines. Deze machines zijn handzaam en nauwkeurig. Hierdoor kunnen we heel precies, snel en efficiënt werken.

Hydraulische boormachine

Een hydraulische machine combineert al het goede van bovenstaande twee boormachines. De machine wordt aangestuurd door olie en is daarmee zeer geschikt voor grote, diepe gaten. Een groot bijkomend voordeel is dat de machine geen elektriciteit nodig heeft. Hierdoor kunnen wij onze hydraulische machine ook gebruiken op een werkplaats waar geen stroom aanwezig is.

Over Betonboorder 24/7

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bij betonboorbedrijf Betonboorder 24/7 ontvangt u een vrijblijvende offerte binnen 24 uur. Bij ons is "vrijblijvend" dan ook echt vrijblijvend. U ontvangt een offerte per email en u bepaalt zelf of u de werkzaamheden uit wilt laten voeren.

Wij doen meer dan alleen betonboren in Haarlem

Heeft u een bouwproject in Haarlem? Wij verzorgen niet alleen betonboringen in Haarlem, maar u kunt ook voor andere klussen bij ons terecht.

Frezen in Haarlem

Wilt u leidingen netjes laten wegwerken in de muur of vloer? Bij ons kunt u terecht voor betonfrezen. Dit doen we zowel voor nieuwbouwprojecten als in bewoonde sitaties of in bedrijfpanden.

Zagen in Haarlem

Ook voor diverse zaagwerkzaamheden kunt u terecht bij Betonboorder 24/7 in Haarlem. Denk aan het zagen van vloeren en muren. Maar ook: beton zagen, asfalt zagen, steenzagen en het zagen van een trapgat.

Slopen in Haarlem

Heeft u een sloopproject in Haarlem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We voeren zeer diverse sloopwerkzaamheden uit, zoals muren slopen en funderingen weghakken.

Koppensnellen in Haarlem

Heeft u betonnen palen laten heien? Wij zorgen snel en effectief voor het koppensnellen van deze palen. Zo heeft u een sterke fundering voor uw bouwproject en kunt u snel weer door.

Heeft u een klus of bouwproject die we hierboven niet noemen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Grote kans dat wij de klus in Haarlem tóch voor u kunnen uitvoeren.

Betonboren-Haarlem

Beton boren in Haarlem voor particulieren en bedrijven

Betonboorder 24/7 werkt voor zowel particulieren als bedrijven en zelfs voor aannemers.

Beton boren particulier

Wilt u dat wij beton boren in uw woning in Haarlem? Onze specialisten gaan voor u aan de slag. Wij werken snel zodat overlast voor u en uw buren beperkt blijft. Bovendien bereiden we de werkplek goed voor zodat uw interieur niet beschadigd raakt. Vanzelfsprekend laten we uw woning na het beton boren netjes achter.

Beton boren voor bedrijven

Ook voor betonboringen in uw bedrijf in Haarlem kunt u bij ons terecht. Onze vakmensen werken snel en zeer efficient. Hierdoor worden uw eigen werkzaamheden zo min mogelijk onderbroken. We bereiden ons werk goed voor en ruimen uiteraard alles netjes op.

Betonboringen voor aannemers

Bent u aannemer en kunt u extra mankracht gebruiken voor de uitvoering van uw bouwproject? Onze betonboorders staan graag tot uw dienst. Wij werken uitsluitend met ervaren krachten en nemen de beste materialen mee.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor betonboren in Haarlem

Bent u benieuwd naar de exacte prijs voor betonboren voor uw project in Haarlem? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. 

Liever eerst een adviserend gesprek? Neem dan contact met op ons via de contactgegevens hieronder.