Gat boren afzuigkap

Overweegt u het plaatsen van een nieuwe keuken incl. afzuigkap of gaat u enkel uw afzuigkap vervangen en is het nodig dat hiervoor een gat wordt geboord? Betonboorder 24/7 is een ervaren en vakkundig betonboorbedrijf om deze klus voor u uit te voeren. Op deze pagina leest u alles over hoe wij te werk gaan, de kosten voor het boren van een gat t.b.v. afzuiging en hoe u bij ons een offerte kunt opvragen. Lees snel verder.

Kosten gat boren afzuigkap

De kosten voor het boren van een gat voor afzuiging of een afzuigkap is afhankelijk van meerdere prijsbepalende factoren. Door welk soort materiaal we moeten boren, de grootte en diepte van het gat en de te gebruiken gereedschap(pen) zijn van invloed op de prijs. Wilt u exact weten welke kosten er komen kijken voor het boren van een gat t.b.v. afzuiging of een afzuigkap? We raden u aan in dit geval een gratis en vrijblijvende offerte op te vragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Afzuigkap laten installeren

Gat laten boren voor afzuiging

Het boren van een gat voor afzuiging of afzuigkappen is een intensieve klus die nauwkeurig dient te worden uitgevoerd. Het is belangrijk dat voor deze klus de juiste gereedschappen worden gebruikt. Betonboorder 24/7 maakt gebruik van speciale boren waarmee we water en stof afzuigen. Zo zorgen we ervoor dat de klus zo netjes mogelijk wordt uitgevoerd.

Hoe wij te werk gaan bij het boren van een gat voor afzuiging

 • Meten
  De afmetingen worden gemeten en de plaats van het gat wordt afgetekend.
 • Mal maken
  We maken met een stuk karton een mal en tekenen het gevelgat om deze aan de binnen- en buitenkant goed af te tekenen.
 • Gat boren
  We boren het gat en letten hierbij secuur op of we geen bestaande leidingen raken.
 • Opening uithakken
  We hakken de opening voorzichtig uit met behulp van een steenbeitel, langs de geboorde gaten.
 • Schoonmaken
  We maken het gat schoon en verwijderen de scherpe randjes. Ook het puin wordt voor u opgeruimd en desgewenst voor u afgevoerd na oplevering van het project.
 • Doorvoer bevestigen
  We steken de doorvoer van buitenaf door de gevel en bevestigen het aan het afvoerkanaal.
 • Afwerken
  We werken de doorvoer netjes af. Eventueel puin wordt afgevoerd. We leveren de werkplek bezemschoon voor u op.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bij betonboorbedrijf Betonboorder 24/7 ontvangt u een vrijblijvende offerte binnen 24 uur. Bij ons is "vrijblijvend" dan ook echt vrijblijvend. U ontvangt een offerte per email en u bepaalt zelf of u de werkzaamheden uit wilt laten voeren.

Andere werkzaamheden die wij verrichten

Onze werkzaamheden bestaan uiteraard uit veel meer dan het boren van een gat voor afzuigkappen of afzuiging. Wij zijn volledig gespecialiseerd op het gebied van betonboren, beton slopen, betonfrezen en betonzagen. Onze jarenlange ervaring en gediplomeerde medewerkers zorgen er samen voor dat al uw betonprojecten succesvol worden uitgevoerd door Betonboorder 24/7. U kunt op ons bouwen!

Afzuigkap gat laten boren

Vrijblijvende offerte aanvragen Betonboorder 24/7

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige partij die het maken van een gat voor uw afzuiging of afzuigkap verzorgt? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een op maat gemaakte, gratis en vrijblijvende offerte. Onze offertes leveren we zo volledig mogelijk aan om u zo transparant mogelijk te voorzien van alle benodigde informatie. Een offerte aanvraag doet u middels de knop “contact” op deze website of per door een offerteaanvraag per email te versturen aan info@betonboorder247.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 06-40125121.

Veelgestelde vragen

Om zoveel mogelijk van uw vragen alvast kort te beantwoorden hebben we een aantal standaard veelgestelde vragen inclusief antwoord voor u opgesteld. Uiteraard staan onze medewerkers graag voor u klaar bij nadere vragen en voorzien wij u met plezier van een vrijblijvend advies of een gratis en vrijblijvende offerte.

De standaardmaten van slanen voor een afzuigkap zijn 120mm of 150mm. Om te zorgen dat de slangen daar doorheen kunnen, boren we altijd met een boor van Ø132mm of Ø162mm.

Onze medewerkers boren met een afzuigring om de boor heen, daarom boren we het liefst van binnen naar buiten. Het voordeel is dat het binnen netjes blijft. Mocht dit in uw situatie niet mogelijk of niet wenselijk zijn, kunnen we uiteraard met u kijken naar een passend alternatief.

Het is zeker mogelijk om u op locatie te voorzien van advies. Afhankelijk van waar u zich bevindt in Nederland zijn hier eventuele voorrijkosten van toepassing. In de moderne tijd waarin we leven is het vaak ook mogelijk om een goed beeld te krijgen door middel van foto’s en video’s, videobellen of een van de andere talloze mogelijkheden. Samen kijken we wat het best in uw situatie past.

Betonboorder 24/7 werkt door heel Nederland. In alle provincies hebben wij meerdere projecten succesvol afgerond.