Koppensnellen

Koppensnellen is een intensieve klus die u met een gerust hart kunt overlaten aan de ervaren en vakkundige medewerkers van Betonboorder 24/7. Alles over koppensnellen en waarom u kiest voor Betonboorder 24/7 leest u op deze pagina. Lees snel verder.

Wat is koppensnellen nu eigenlijk?

Koppensnellen gebeurt na het heien van betonnen heipalen. Wanneer een heipaal de grond in is geslagen, steekt deze nog voor een gedeelte boven de grond uit. Dit gedeelte wordt afgebikt. Afbikken is een ander woord voor koppensnellen. De bewapening die in de heipaal zit, komt zo bloot te liggen. De wapening blijft intact zodat deze kan worden bevestigd aan de bewapening van de fundering. Zo vormt de fundering een massief geheel met de heipalen en kan het gebouw veilig verder worden opgebouwd. Het is bij koppensnellen een kunst om de bewapening van de paal niet te beschadigen. Betonboorder 24/7 is gespecialiseerd in het snellen van de koppen.

Kosten koppensnellen bedrijven

Verschil koppen kraken en koppensnellen?

Maar wat is nu het verschil tussen koppen kraken en koppensnellen? Dat leggen we u uit. Koppen kraken gebeurt met behulp van een kraan. De machine knijpt de heipaal kapot. Dit gaat sneller en is daarom vaak goedkoper dan koppensnellen. Het probleem met koppen kraken is dat de gekraakte palen vaak niet meer aan de kwaliteitseisen voldoen en daardoor worden afgekeurd. Dit betekent dat het heien weer volledig opnieuw moet gebeuren.

Koppensnellen is vaak iets duurder dan het koppen kraken, maar het risico dat de palen niet meer aan de kwaliteitseisen voldoen is hier niet van toepassing. Zo weet u zeker dat na het koppensnellen de heipalen kwalitatief gezien worden goedgekeurd en u verder kunt met de bouw. Goedkoop is in dit geval dus vaak duurkoop!

Koppensnellen? Kies voor Betonboorder 24/7!

Het koppensnellen kunt u met een gerust hart overlaten aan de ervaren en gediplomeerde medewerkers van Betonboorder 24/7. Waarom u voor ons kiest? Dat leest u hier.

Betrouwbaar gereedschap

Koppensnellen is absoluut vakwerk wat u het best kunt laten uitvoeren door ervaren specialisten. Betonboorder 24/7 beschikt over de juiste soorten gereedschap om door het harde beton heen te komen, zonder schade aan de bewapening. Vaak gebruiken we hiervoor een sloophamer of drilboor.

Landelijke dekking

Aan onze medewerkers stellen wij hoge eisen. Zij worden op ervaring, netheid en klantgerichtheid geselecteerd. Dit betekent niet alleen dat zij precies weten hoe zij uw klus goed uitvoeren, maar ook dat zij u netjes te woord staan. Waar dat gewenst is denken onze vakmensen met u mee over een succesvolle uitvoering van uw werkzaamheden. Wij werken met gespecialiseerd eigen personeel. De vakman die voor u werkt is daardoor snel beschikbaar.

Vakkennis en jarenlange ervaring

Iedere klus waar koppensnellen bij komt kijken vergt een andere aanpak op maat. Daarom nemen we van te voren contact met u op om zoveel als mogelijk de klus met u door te spreken. Zo hebben wij volledige informatie en kunnen we op basis daarvan u een volledige en toereikende offerte verschaffen. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij ieder project kunnen aannemen, ongeacht de grootte en omvang ervan. Onze vakkundige specialisten staan voor u klaar!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bij betonboorbedrijf Betonboorder 24/7 ontvangt u een vrijblijvende offerte binnen 24 uur. Bij ons is "vrijblijvend" dan ook echt vrijblijvend. U ontvangt een offerte per email en u bepaalt zelf of u de werkzaamheden uit wilt laten voeren.

Kosten koppensnellen

Alvorens onze werkzaamheden tarten hebben we met u een duidelijke leverafspraak gemaakt met een duidelijke prijsindicatie. Dit gebeurt doorgaans in de vorm van een offerte. We hebben een standaard starttarief en afhankelijk van het type klus zal de prijs hiervan oplopen. Hoe omvangrijker het project, hoe hoger de kosten kunnen uitvallen.

Wilt u een exacte indicatie van de kosten voor het koppensnellen? Vraag bij ons dan een gratis en vrijblijvende offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Koppensnellen

Voordelen Betonboorder 24/7 inhuren

Welke voordelen geniet u wanneer u kiest voor Betonboorder 24/7?

  • Wij bieden een klantgerichte en flexibele service;
  • Wij zijn landelijk dekkend;
  • Wij werken met gediplomeerde en vakkundige medewerkers;
  • Klanten die u voor gingen zijn uitermate tevreden over onze dienstverlening.

Vrijblijvende offerte aanvragen koppensnellen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige partij die het koppensnellen voor uw project verzorgt? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een op maat gemaakte, gratis en vrijblijvende offerte. Onze offertes leveren we zo volledig mogelijk aan om u zo transparant mogelijk te voorzien van alle benodigde informatie. Een offerte aanvraag doet u middels de knop “contact” op deze website of per door een offerteaanvraag per email te versturen aan info@betonboorder247.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 06-40125121.