Beton slopen

Het slopen van betonnen vloeren en muren is een zware en arbeidsintensieve klus. Doe uzelf een plezier en besteed deze zware klus uit aan een ervaren beton sloopbedrijf. Betonboorder 24/7 heeft gediplomeerde en vakkundige medewerkers in dienst om uw beton zorgvuldig te slopen en wij zorgen ervoor dat de uw project netjes wordt opgeleverd. Wat wij kunnen betekenen voor uw beton sloopproject en waarom u kiest voor Betonboorder 24/7 leest u op deze pagina. 

Beton slopen? Kies voor Betonboorder 24/7!

We zijn een ruim ervaren betonboorbedrijf met meer dan twintig jaar ervaring door geheel Nederland. Talloze betonsloopprojecten hebben wij succesvol mogen uitvoeren en vele tevreden klanten gingen u voor. Wat de reden is voor onze hoge klanttevredenheid leest u in onderstaande punten. 

Wij ruimen het puin op

Bij het slopen van beton komt er een hoop puin en stof vrij. Onze medewerkers verzamelen het puin om een met u afgesproken plek en laten de werkplek geheel netjes en bezemvrij achter. Voor het afvoeren van het puin kunnen we big bags of containers regelen. Indien het gaat om een kleine hoeveelheid puin, kunnen wij dit direct voor u afvoeren. Wilt u het puin via ons afgevoerd hebben? Maak dit kenbaar aan ons, zodat we daarbij behorende kosten voor u kunnen verwerken in de offerte.

Betonboorder 24/7 is klantgericht

Onze hoge klanttevredenheid hebben we te danken aan onze klantgerichtheid. We vinden het belangrijk om goed en transparant contact met u te hebben. We zijn bereikbaar voor onze klanten; voor, tijdens én na oplevering van het project. Uw wensen zijn voor ons de leidraad voor het project, we denken daarin zoveel mogelijk met u mee!

Wij denken met u mee

Hebt u globaal een idee van het project wat u wilt uitvoeren, maar komt u er zelf niet helemaal uit? Wij denken graag met u mee. Dit kan zijn op het gebied van de uitvoering van de sloop, maar ook eventueel op het gebied van de heropbouw na sloop. We stellen hoge kwaliteitseisen aan ons personeel, daarom zijn onze medewerkers allround opgeleid om in iedere situatie met u mee te denken en uw wensen zoveel als mogelijk te kunnen naleven.

Beton slopen stoep

Wat voor gereedschap wij hanteren bij het slopen van beton

Een groot onderdeel bij het slopen van beton is het hanteren van het juiste gereedschap horende bij de sloopwerkzaamheden. Betonboorder 24/7 beschikt over diverse soorten breekhamers (sloophamers), zoals:

 • Lichte breekhamer
  Deze wordt gebruikt voor dunne vloeren
 • Zware breekhamer
  Deze wordt gebruikt voor dikke en vaak gewapende betonvloeren.
 • Tussensoorten breekhamers
  Deze worden gebruikt voor alles wat tussen een dunne en dikke vloer in zit.

Bovenstaande breekhamers zijn elektrisch en bevatten een scherpe punt of platte beitel, afhankelijk van het soort beton dat gesloopt dient te worden.

Voor de afvoer van het vrijgekomen puin gebruiken wij een puinschep, kruiwagens en een kleine of grote puincontainer.

Kleiner materiaal

In sommige gevallen dient er voorzichtiger gewerkt te worden. In dit geval kan het zijn dat gebruik maken van lichte sloop apparatuur, anders gaat letterlijk alles kapot. De stukken beton zullen in sommige gevallen handmatig worden gesloopt met lichte sloophamer. Aan de voorkant van deze sloophamer bevindt zich een beitel. Dit kunnen twee soorten beitels zijn, namelijk:

 • Puntbeitel
  De puntbeitel is puntachtig aan de voorkant en wordt gebruikt om één gat in het beton te slaan. Verschillende gaten naast elkaar zorgen ervoor dat de muur of vloer, mede door het constante trillen, in stukken zal breken.
 • Platte beitel
  De platte beitel wordt gebruikt bij tegels. De platte kop is makkelijk achter een tegelrand te palatsen en spiest tijdens de sloop de tegels van de muur. De beitel fungeert als een soort wig die er met kracht tussen komt. Ook wordt de platte beitel gebruikt bij het netjes uithakken van een sleuf.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bij betonboorbedrijf Betonboorder 24/7 ontvangt u een vrijblijvende offerte binnen 24 uur. Bij ons is "vrijblijvend" dan ook echt vrijblijvend. U ontvangt een offerte per email en u bepaalt zelf of u de werkzaamheden uit wilt laten voeren.

Blauw beton slopen

In oudere woningen en/of bedrijfs- en kantoorpanden werd vroeger gebruik gemaakt van beton met pek en teer, ook wel blauw beton genoemd. Dit materiaal is echt keihard en is lastig te verwijderen. Is er blauw beton aanwezig in uw pand? Informeer ons hierover in uw offerteaanvraag, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Beton slopen door betonboorder 247

Offerte aanvragen voor het slopen van beton

Hebt u een project op de planning staan waarbij het slopen van beton een vereiste is en wilt u meer informatie ontvangen over wat wij voor uw project kunnen betekenen? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een op maat gemaakte, gratis en vrijblijvende offerte. Onze offertes leveren we zo volledig mogelijk aan om u zo transparant mogelijk te voorzien van alle benodigde informatie. Een offerte aanvraag doet u middels de knop “contact” op deze website of per door een offerteaanvraag per email te versturen aan info@betonboorder247.nlTelefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 06-40125121.

Veelgestelde vragen

Om zoveel mogelijk van uw vragen alvast kort te beantwoorden hebben we een aantal standaard veelgestelde vragen inclusief antwoord voor u opgesteld. Uiteraard staan onze medewerkers graag voor u klaar bij nadere vragen en voorzien wij u met plezier van een vrijblijvend advies of een gratis en vrijblijvende offerte.

Uiteraard! We kunnen aan de hand van foto’s, video’s en/of videobellen de situatie beoordelen. Het is vrijwel altijd mogelijk om te slopen, al dan niet met een vervangende constructie. Indien wij twijfelen over de constructie, laten we onze constructeur dit doorrekenen.

Zeker! Wij kunnen met een puincontainer het puin meteen afvoeren en de locatie netjes opleveren.

Het is zeker mogelijk om u op locatie te voorzien van advies. Afhankelijk van waar u zich bevindt in Nederland zijn hier eventuele voorrijkosten van toepassing. In de moderne tijd waarin we leven is het vaak ook mogelijk om een goed beeld te krijgen door middel van foto’s en video’s, videobellen of een van de andere talloze mogelijkheden. Samen kijken we wat het best in uw situatie past.

Betonboorder 24/7 werkt door heel Nederland. In alle provincies hebben wij meerdere projecten succesvol afgerond.