Beton sloopbedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel sloopbedrijf voor betonsloop? Zoek niet verder, u bent bij Betonboorder 24/7 aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring verzorgen wij de betonsloop geheel naar uw wensen, waarbij we de veiligheid waarborgen. Alles over onze sloopwerkzaamheden en onze manier van werken leest u op deze pagina.

Specialisten in sloopwerken en beton

Sloopwerk is zwaar en intensief werk. Het is van groot belang dat sloopwerkzaamheden volgens de veiligheidsrichtlijnen gebeuren om zo eventuele risico’s zoveel mogelijk in te perken. Het is daarom slim om de betonsloop te laten uitvoeren door een ervaren en vakkundig bedrijf. Betonboorder 24/7 werkt samen met vakkundige en gediplomeerde medewerkers die ernaar streven om de sloop zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren.
Wanneer onze medewerkers constateren dat de (gedeeltelijke) sloop effect heeft op de constructie van het gebouw, zorgen zij ervoor dat er een (gedeeltelijke) vervangende constructie wordt geplaatst alvorens de sloopwerkzaamheden beginnen. Door te kiezen voor Betonboorder 24/7, kiest u voor veiligheid en professionaliteit.

Betonzagen door erkende specialist

Waarom u kiest voor Betonboorder 24/7

We zijn een ruim ervaren betonboorbedrijf met meer dan twintig jaar ervaring door geheel Nederland. Talloze betonsloopprojecten hebben wij succesvol mogen uitvoeren en vele tevreden klanten gingen u voor. Wat de reden is voor onze hoge klanttevredenheid leest u in onderstaande punten.

Wij werken netjes

Bij het slopen van beton komt veel puin en stof vrij. Na het slopen zorgen onze specialisten ervoor dat het puin wordt verzameld op een daarvoor afgesproken plaats. Desgewenst kunnen wij het puin voor u afvoeren, maak dit voorafgaand aan het project duidelijk kenbaar aan ons.

Professioneel gereedschap en wagenpark

De soorten gereedschappen die we gebruiken bij het slopen van beton worden veelal aangedreven door elektriciteit. Op de meeste werkplekken is elektriciteit aanwezig, maar wanneer dit in uw situatie niet het geval is horen we dit graag vooraf. Betonboorder 24/7 is in het bezit van meerdere aggregaten, zodat wij de sloopwerkzaamheden ook kunnen uitvoeren op een bouwplaats waar (nog) geen elektriciteit aanwezig is.Wanneer gebruik dient te worden gemaakt van een luchthamer verzorgen wij de bijbehorende compressor.

Jarenlange ervaring

Onze jarenlange ervaring maakt dat wij ieder project kunnen aannemen, ongeacht de grootte en omvang ervan. Onze vakkundige specialisten staan voor u klaar!

Transparante prijzen

We werken met een standaard tarief waarvoor wij een aantal werkzaamheden kunnen verrichten. Wanneer uw project groter en omvangrijker is zullen de kosten hoger uitvallen. We informeren u hierover met een specifieke en eerlijke prijs in een offerte voor u op maat gemaakt. Een vooruitbetaling op onze diensten is niet van toepassing.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bij betonboorbedrijf Betonboorder 24/7 ontvangt u een vrijblijvende offerte binnen 24 uur. Bij ons is "vrijblijvend" dan ook echt vrijblijvend. U ontvangt een offerte per email en u bepaalt zelf of u de werkzaamheden uit wilt laten voeren.

Betonboorder 24/7 - Wie zijn wij?

Wij zijn een professioneel en vakkundig betonboorbedrijf met jarenlange ervaring. Wij kunnen alle soorten betonwerk voor u uitvoeren. Betonboorder 24/7 is werkzaam voor particulieren, grote en kleine bedrijven, gemeenten en waterschappen. Wij zijn in te huren voor betonsloop, maar ook voor betonboren, betonzagen, betonfrezen en in geval van een heiklus koppensnellen.

Onze vakkundige specialisten zijn gediplomeerd om ieder soort klus succesvol uit te voeren en u als klant volledig te ontlasten. Wij pakken het project voor u aan van A tot Z!

Beton sloopbedrijf Betonboorder 247

Op zoek naar een beton sloopbedrijf? Vrijblijvende offerte

Hebt u een project op de planning staan waarbij het slopen van beton een vereiste is en wilt u meer informatie ontvangen over wat wij voor uw project kunnen betekenen? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een op maat gemaakte, gratis en vrijblijvende offerte. Onze offertes leveren we zo volledig mogelijk aan om u zo transparant mogelijk te voorzien van alle benodigde informatie. Een offerte aanvraag doet u middels de knop “contact” op deze website of per door een offerteaanvraag per email te versturen aan info@betonboorder247.nl.

Veelgestelde vragen

Om zoveel mogelijk van uw vragen alvast kort te beantwoorden hebben we een aantal standaard veelgestelde vragen inclusief antwoord voor u opgesteld. Uiteraard staan onze medewerkers graag voor u klaar bij nadere vragen en voorzien wij u met plezier van een vrijblijvend advies of een gratis en vrijblijvende offerte.

Uiteraard! We kunnen aan de hand van foto’s, video’s en/of videobellen de situatie beoordelen. Het is vrijwel altijd mogelijk om te slopen, al dan niet met een vervangende constructie. Indien wij twijfelen over de constructie, laten we onze constructeur dit doorrekenen.

Zeker! Wij kunnen met een puincontainer het puin meteen afvoeren en de locatie netjes opleveren.

Het is zeker mogelijk om u op locatie te voorzien van advies. Afhankelijk van waar u zich bevindt in Nederland zijn hier eventuele voorrijkosten van toepassing. In de moderne tijd waarin we leven is het vaak ook mogelijk om een goed beeld te krijgen door middel van foto’s en video’s, videobellen of een van de andere talloze mogelijkheden. Samen kijken we wat het best in uw situatie past.

Betonboorder 24/7 werkt door heel Nederland. In alle provincies hebben wij meerdere projecten succesvol afgerond.