Asfalt boren

Betonboorder 24/7 is dé specialist op het gebied van asfalt boren. Wij boren asfalt voor allerlei verschillende doeleinden en met iedere gewenste diepte en diameter. Dit doen we voor zowel aannemers als bedrijven en particulieren. Asfalt boren is een klus die om vakkennis vraagt. Asfalt smelt namelijk wanneer de hitte van het boren vrijkomt. De kunst is dus om voldoende te koelen tijdens het boren. Dankzij onze speciale gekoelde boren, boren wij snel en veilig in ieder type asfalt!

Waarom u voor ons kiest bij asfalt boren

Wij krijgen zeer diverse opdrachten als het gaat om het boren van asfalt. Hieronder een kleine opsomming van de klussen die wij uitvoeren:

  • Doorvoeren van leidingwerk tijdens bouwwerkzaamheden.
  • Het plaatsen van spots of kattenogen in de weg.
  • Het plaatsen van hekwerk.
  • Het plaatsen van lichtmasten.
  • T.b.v. milieu-inspectie en bodemonderzoek.
  • Diverse specialistische werkzaamheden voor bouwconstructies.

Asfalt boren met professioneel gereedschap

Asfalt boren doen wij altijd met professioneel gereedschap en de beste machines. Afhankelijk van de grootte van de klus en de voorzieningen op locatie kiezen wij het juiste gereedschap voor de klus.
Vaak werken we met een handboor of boor met statief. Is er op locatie krachtstroom aanwezig? Dan kunnen we grotere machines aansluiten waardoor het boren sneller gaat. Bij zeer grote klussen boren we ook hydraulisch (op oliedruk).

Diamant boor voor asfalt boren

Al onze boren zijn gemaakt van diamant. Diamant is de hardste stof die er bestaat en daarmee zeer geschikt om door asfalt en beton te boren. Wist u dat boren met diamant bovendien sneller en veiliger is én minder overlast veroorzaakt dan boren met metaal?

Asfalt boren

Onze boormachines voor het boren in asfalt

  • Lucht: bij klussen die vooral snel moeten gebeuren, en waarbij nauwkeurigheid er minder toe doet, gebruiken wij boormachines op luchtdruk. Deze worden aangedreven door een compressor.
  • Elektriciteit: is zeer geschikt voor nauwkeurige boringen. De machines zijn wat makkelijker te hanteren waardoor wij zeer nauwkeurig kunnen boren.
  • Hydraulisch (oliedruk): krijgen wij een boorklus waarbij zowel kracht als nauwkeurigheid vereist is? Dan komen wij met een hydraulische boormachine. Deze krachtpatser gebruiken wij doorgaans bij asfalt boringen met grote diameters. Ook kunnen deze boren prima tegen water. Ideaal als er water op het asfalt ligt!

Laat asfalt boren door vakspecialisten

Asfalt boren is een vak apart! Iedere klus vraagt om specifiek gereedschap en een eigen aanpak. Betonboorder 24/7 maakt gebruik van de beste apparatuur. Bovendien beschikken wij over een team van gespecialiseerde vakmensen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bij betonboorbedrijf Betonboorder 24/7 ontvangt u een vrijblijvende offerte binnen 24 uur. Bij ons is "vrijblijvend" dan ook echt vrijblijvend. U ontvangt een offerte per email en u bepaalt zelf of u de werkzaamheden uit wilt laten voeren.

Prijs asfalt boren

In oudere woningen en/of bedrijfs- en kantoorpanden werd vroeger gebruik gemaakt van beton met pek en teer, ook wel blauw beton genoemd. Dit materiaal is echt keihard en is lastig te verwijderen. Is er blauw beton aanwezig in uw pand? Informeer ons hierover in uw offerteaanvraag, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

In asfalt laten boren door Betonboorder 247

Offerte aanvragen voor asfalt boren

Wilt u weten wat het kost om asfalt te laten boren voor uw project? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. 

Liever eerst een adviserend gesprek? Neem dan contact met op ons via de contactgegevens hieronder.